Coadă uriașă la Vama Siret. Pentru ieşirea din ţară camioanele aşteaptă și 15 ore

0
174

Este coadă uriașă la Vama Siret, unde coloana de camioane care aşteaptă să iasă din ţară se întinde pe 25 de kilometri. 

  • Timpul estimat de aşteptare pentru ieşirea din ţară este de aproximativ 15 ore, potrivit informațiilor oferite de Poliţia de Frontieră

”La această oră, coloana de autotrenuri se desfăşoară pe o distanţă de aproximativ 25 km pe DN 2 spre Vama Siret. În zonă acţionează 3 echipaje de Poliţie Rutieră şi 3 de ordine publică. Traficul spre Rădăuţi şi Siret se desfăşoară pe un singur fir”, au transmis autorităţile din Suceava.

Aplicaţia Trafic online a Poliţiei de Frontieră precizează că, pentru ieşirea din ţară a camioanelor, funcţionează trei artere.

Camioanele aşteaptă şi pentru intrarea în ţară, dar nu atât de mult. La Siret, timpul estimat de intrare în România al camioanelor este de 120 de minute. Se mai aşteaptă la Albiţa, Isaccea, Negru Vodă şi Calafat, potrivit news.ro.

Traficul autoturismelor nu este afectat

  • În mai multe puncte de trecere a frontierea se înregistrează timpi de aşteptare foarte mari: Calafat 450 de minute, Galaţi 70 de minute, Albiţa şi Isccea câte 60 de minute.

Însă, traficul autoturismelor nu este afectat pe sensul de ieşire, iar pe sensul de intrare în ţară autoturismele aşteaptă 30 de minute doar la Petea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.