Coca-Cola HBC România își mută birourile în Globalworth Campus B

0
717

Coca-Cola HBC Romania, o filială a Coca-Cola Hellenic Bottling Company, își va stabili sediul în Globalworth Campus B începând cu primăvara anului 2024, după semnarea unui contract de închiriere pe zece ani pentru 4,500 metri pătrați de spații de birouri, potrivit unui comunicat de presă.

Noua linie de servicii de amenajare a Globalworth a atins recent 260,000 metri pătrați de spații de birouri amenajate pentru chiriașii săi, cu alti 30,000 metri pătrați în curs de amenajare.

„Suntem întotdeauna fericiți când comunitatea de afaceri din clădirile noastre crește, iar când acest lucru se întâmplă datorită unui partener cu o tradiție și o istorie atât de bogate, este cu atât mai bine. Coca-Cola este un brand global emblematic și amenajarea spațiului pentru CCHBC va fi o experiență provocatoare pentru colegii mei din divizia Workplaces care vor trebui să alinieze nu doar nevoile, dar și elementele de design pentru a se potrivi cu vizualurile puternice caracteristice Coca-Cola, pe care toată lumea le cunoaște atât de bine”, a declarat Ema Iftimie, Head of Leasing la Globalworth România.

„Suntem prezenți în România de peste 30 de ani și suntem mândri de tot ce am construit aici. Performanța și progresul pe care le facem an de an sunt doar o reflectare a implicării și dedicării echipei noastre. De aceea, dincolo de o cultură organizațională deschisă bazată pe diversitate și egalitate de șanse, dorim să le oferim un mediu care să le permită să-și atingă potențialul, contribuind totodată la dezvoltarea unui viitor durabil. Suntem bucuroși să ne mutăm într-un nou complex de birouri și să devenim membri ai comunității Globalworth. Această decizie se aliniază cu valorile și misiunea noastră de a crea un impact pozitiv, nu doar prin investițiile noastre, ci și prin modul în care operăm ca afacere”, a adăugat Jovan Radosavljevic, General Manager al Coca-Cola HBC România.

Complexul Globalworth Campus este un proiect semnificativ de birouri din portofoliul Globalworth și oferă chiriașilor spații axate pe durabilitate și design de avangardă, încurajând inovația, relaxarea și creativitatea. Proiectul cuprinde cele mai înalte standarde de eficiență energetică: în prezent este certificat BREEAM Excellent.

Clădirea a obținut Ratingul WELL Health-Safety, ceea ce demonstrează în continuare că activele companiei oferă locuri sigure și sănătoase pentru corporații să opereze și pentru oameni să viziteze și să lucreze. Globalworth a primit 47 de certificări legate de ESG pentru portofoliul său românesc în anul trecut, demonstrând angajamentul său de a oferi spații de înaltă calitate și prietenoase cu mediul înconjurător partenerilor și părților interesate.

Globalworth Campus include trei clădiri de birouri de clasa A care găzduiesc spații de birouri extinse, un centru de conferințe care poate găzdui peste 1.200 de oameni, magazine de vânzare cu amănuntul și diverse alte facilități ce acoperă o zonă închiriabilă de peste 92.000 de mp. Complexul a fost construit pentru a oferi o experiență completă de muncă și până acum a fost ales de companii precum Amazon, Allianz, Unicredit Services, Dell, Stefanini, Carrefour, Mindspace, Garrett Advancing Motion, Universum, APS Romania, Lagardere, Delphi Diesel Systems, Chain IQ, Mazars, P4Cards, Hoist, Ademco, Emerson, Stradale, Starbucks, Arc Bakery.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.