Cock de Mike Bartlett – premiera oficială pe 31 ianuarie, la Teatrul Metropolis

Pe 31 ianuarie, ora 19:00 la Teatrul Metropolis, Sala Olga Tudorache, are loc premiera oficială cu „Cock de Mike Bartlett”, un spectacol al Teatrului Stela Popescu în regia lui Tony Adam şi scenografia Mădălinei Mihai.

În distribuţie: Tudor Cucu Dumitrescu, Cristian Neacşu, Ioana Niculae, Cătălin Frăsinescu.

Piesa lui Mike Bartlett vorbeşte despre iubire şi despre puterea noastră de a înţelege formele şi complexitatea acestui sentiment. Mai presus de toate însă, Cock aduce în faţa noastră o serie de întrebări esenţiale. Avem curajul să fim, cine suntem cu adevărat? Avem îndrăzneala de a ne trăi propriul adevăr? Suntem în stare să ne asumăm alegerile şi să ieşim din zona de confort ?

Societatea contemporană se schimbă cu rapiditate, iar teatrul contemporan are datoria de a aduce în faţa spectatorilor problemele cu care aceasta se confruntă. Astfel, identitatea de gen este astăzi un subiect extrem de actual, care necesită o abordare corectă, pe măsura complexităţii lui. Spectacolul Cock aduce în prim plan triunghiul dramatic de relaţionare, în care ne-am aflat fiecare dintre noi, asumându-ne, de cele multe ori inconştient, unul dintre cele 3 roluri: victimă, salvator sau persecutor. Construit într-o structură cinematografică, spectacolul împleteşte lupta şi suferinţele personajelor, cu situaţiile comice, într-un ritm alert, ce-l va face pe spectator să rămână implicat până la final.

Directorul Teatrului Stela Popescu, actorul Cristian Şofron, declara despre acest spectacol: „Teatrul nostru încearcă şi, credem noi, reuşeşte prin tot ceea ce propune ca noi spectacole, să îşi asume rolul de a aduce în faţa spectatorilor săi DIVERSITATEA, în tot ceea ce are ea mai atractiv în lumea artelor spectacolului. Iar „Cock” este un nou pariu câştigat pe această temă, care sperăm să întrunească şi sufragiile publicului.”

Să lupţi / să renunţi? Să accepţi / să refuzi? Să pleci / să rămâi?

Răspunsul rămâne a fi dat de fiecare spectator.

Acces 16 +

Durată: 1 oră şi 20 de minute, fără pauză

Premiera: Bucureşti, 20 decembrie 2022

Bilete pe www.teatrulstelapopescu.ro, www.mystage.ro, www.iabilet.ro, bilet.ro şi theatrum.ro

Următoarea reprezentaţie va avea pe 3 februarie 2023, la Teatrul Metropolis.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati