Cod galben de vânt puternic, până marţi seară, în Bucureşti şi în alte zece judeţe

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de vânt cu intensificări, atingând la rafală viteze de 55-65 de kilometri pe oră, chiar 70 de kilometri pe oră, Bucureşti şi în zece judeţe din sud-vestul Moldovei, Muntenia, zona Carpaţilor de Curbură şi de pe litoral.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă marţi, între orele 10.00 şi 23.00, în judeţele Buzău, Călăraşi, Constanţa, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova, Tulcea, Teleorman, Vrancea şi în municipiul Bucureşti, potrivit news.ro.

”În intervalul menţionat în sud-vestul Moldovei, în cea mai mare parte a Munteniei, în zona Carpaţilor de Curbură şi pe litoral vor fi intensificări ale vântului, cu rafale de 55…65 km/h, şi izolat de 70 km/h”, au transmis meteorologii.

Intensificări ale vântului vor mai fi, temporar, şi în restul zonelor din sud şi est, cu viteze în general de 45…50 km/h.

În zona municipiului Bucureşti, în acelaşi interval, vremea se va încălzi uşor. Vor fi înnorări trecătoare şi intensificări temporare ale vântului, cu rafale de 55…60 km/h. Temperatura aerului va avea valori în jurul normelor datei, cu maxima de 27…28 de grade.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati