Colecţia ”Prima mea bibliotecă” – de miercuri, la chioşcurile de presă din ţară

O nouă colecţie, „Prima mea bibliotecă”, creată pentru micii cititori va fi lansată, începând de miercuri, de Editura Litera.

Potrivit unui comunicat de presă, primul volum din colecţie, „Călătoriile lui Gulliver”, cu preţul special de 4,99 lei, va fi disponibilă la chioşcurile de presă din ţară şi prin abonament exclusiv pe litera.ro, scrie Agerpres.

Acesta va fi urmat de volumele „Robinson Crusoe”, „Aventurile lui Tom Sawyer”, „Cei trei muschetari” şi alte poveşti clasice pentru copii.

Cele 60 de volume ale colecţiei „Prima mea bibliotecă” prezintă texte adaptate, ţinând cont de episoadele-cheie ale fiecărei opere literare. O echipă de ilustratori cu experienţă a îmbogăţit poveştile cu imagini pentru a spori spiritul de observaţie şi creativitatea micilor cititori.

Prin abonamentul exclusiv, cititorii Litera vor primi patru volume lunar, la un preţ special de 69,96 lei pentru prima lună şi 99,66 lei pentru următoarele luni.

Fiecare carte a colecţiei se încheie cu informaţii interesante despre operă şi autor – o ilustrare a motivelor pentru care aceasta a ajuns un reper al literaturii clasice universale.

Pe litera.ro cititorii pot găsi alte două abonamente exclusive – „Mari clasici ai literaturii”, o colecţie cu cele mai importante şi revoluţionare opere din literatura lumii, şi „Mari idei ale matematicii”, o incursiune fascinantă în lumea principalelor concepte şi teorii ale matematicii, precizează editura.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati