Colegiul Medicilor din București: „Spunem ferm ‘Stop’ acestor cazuri şi ne delimităm”

0
196
Colegiul Medicilor din București, mesaj important.
Colegiul Medicilor din București, mesaj important.

Colegiul Medicilor din București condamnă ferm și se delimitează de cazurile de corupție prezente în sistemul de sănătate. Mai exact, specialiștii au subliniat și că nu este firească o culpabilizare a cadrelor medicale la nivel general.

Colegiul Medicilor din București condamnă cazurile de corupție

Experții sunt total împotriva cazurile prezentate în spațiul public ce vizează corupția în sistemul de sănătate și practica de a lua bani de la pacienți a unor medici.

De asemenea, acțiunile în sine umbresc imaginea medicilor care sunt profesioniști și corecți.

Considerăm că este nedemn să existe astfel de situații pentru noi, ca medici, și apreciem că sunt incompatibile cu ceea ce reprezintă profesia de medic astfel de cazuri prezentate public cu medici acuzați că au luat șpagă, dacă acestea se vor confirma în justiție.

Mesajul meu vine ca o delimitare clară, mai ales că am citit diverse reacții ale oamenilor, ale societății și consider că nu este firească o culpabilizare a medicilor la nivel general, dar și că noi, ca profesie, trebuie să luăm atitudine”, a declarat. prof. univ. dr. Cătălina Poiană, președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.