Timp de aşteptare de trei ore în Vama Giurgiu, după ce un TIR s-a defectat / UPDATE Circulă doar autoturismele, pe o singură arteră, alternativ

0
272

A fost filmată o coloană de mașini care se întinde pe câțiva kilometri la ieșirea din România, după ce un TIR s-a defectat pe DN 6, pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse.

UPDATE Ora 9.55: Traficul pe Podul Prieteniei din PTF Giurgiu a fost reluat pentru autoturisme, pe o singură arteră. Vehiculele de mici dimensiune vor circula alternativ, din ambele sensuri, anunță Poliția.

Traficul se desfășoară în continuare cu greutate și se recomandă persoanelor care intenționează, în perioada imediat următoare, să ajungă în Bulgaria să evite PTF Giurgiu și să tranziteze frontiera prin celelalte puncte de frontieră deschise în regim international cu țara vecină.


Știrea inițială

Potrivit ​Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române, circulația rutieră este blocată pe DN 5, localitatea Giurgiu, județul Giurgiu, pe Podul Prieteniei Giurgiu – Ruse, din cauza unor defecțiuni tehnice produse asupra unui autotren care circula pe sensul de ieșire din țară.

Sunt înregistrate valori ridicate de trafic.

Potrivit ISU Giurgiu, sunt scurgeri de carburant de la un autotren defectat. Acesta a avut o explozie la o anvelopă și astfel a blocat ambele sensuri de mers pe Podul Prieteniei.

În urma evenimentului, autotrenul a lovit parapetul și gardul de pe marginea drumului.

„Rezervorul autotrenului s-a spart. Din fericire, conducătorul autotrenului nu a fost rănit”, spun pompierii din Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.