Comercianții se pot înscrie la a doua ediție a Târgului de Crăciun din Sectorul 6: West Side Christmas Market

0
478

Comercianții se pot înscrie la cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun din Sectorul 6, cunoscut sub numele de West Side Christmas Market.

  • „West Side Christmas Market începe să prindă formă și deja, multi comercianți deja ne-au sunat și ne-au întrebat unde se pot înscrie asa că au fost create două linkuri”, precizează Administrația Comercială Sector 6 într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, procesul de înscriere se realizează online, iar pentru aceasta au fost create două linkuri separate, unul pentru comercianții care vând produse alimentare (food) și unul pentru cei care oferă produse non-alimentare (non-food).

Data limită pentru înscrieri este 3 noiembrie 2023. Taxele de participare variază în funcție de tipul produselor și sunt după cum urmează:

  • Produse cu specific de Crăciun: 7.500 de lei + TVA per căsuță.
  • Produse realizate de terți: 7.500 de lei + TVA per căsuță.
  • Produse naturiste, produse de îngrijire personală, accesorii, produse realizate de meșteri populari, artiști plastici (care nu au specific de Crăciun): 5.000 de lei + TVA per căsuță.

Mai multe detalii și informații sunt disponibile în formularul de înscriere.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6, cunoscut sub numele de West Side Christmas Market, va avea loc în cuva lacului secat din Parcul Drumul Taberei și se va desfășura între 29 noiembrie și 27 decembrie 2023.

Organizarea evenimentului implică eforturile Untold, care au fost implicați și în ediția din 2022.

Din 29 noiembrie 2023, organizatorii vor transforma Parcul Drumul Taberei într-un orășel de poveste, plin de farmec, colorat, cu personaje fantastice jucăușe, unde bucuria și emoțiile sunt trăite în familie, pentru un al doilea an consecutiv. Experiența memorabilă este completată de gustul autentic al mâncărurilor tradiționale sau din bucătării internaționale, de savoarea unui pahar de vin fiert cu scorțișoară sau de bucuria alegerii unui cadou.

În parc, echipa a pregătit un tărâm de basm cu activități pentru toate vârstele: la patinoar, în caruselul colorat, în roata panoramică înaltă de 33 de metri și la Căsuța lui Moș Crăciun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.