Comisarul Christian Ciocan, scandal la Secția 4 de Poliție. A fost amendat cu 6.000 lei – VIDEO

0
492

Comisarul șef Christian Ciocan a încălcat legea prin 7 fapte. Supărat, acesta a făcut scandal la Secția 4 de Poliție din Capitală și s-a ales cu o amendă de circa 6.000 lei, cu plăcuța cu numărul de înmatriculare reținută și dreptul de a conduce pe drumuri publice suspendat timp de o lună.

Potrivit Sindicatului Europol, atitudinea și comportamentul manifestat de Christian Ciocan au fost scandaloase.

Acesta a recurs la amenințări, intimidări la adresa agenților de poliție și jigniri, supunând că aceștia nu cunosc legea.

Comisarul Christian Ciocan, scandal la Secția 4 de Poliție

”Ciocan a pătruns pe o stradă unde acționa indicatorul „Accesul interzis” și la solicitarea agenților a refuzat să se legitimeze, așteptând probabil să fie recunoscut de la televizor.

Ulterior, agenții de poliție au constatat că autoturismul condus de Ciocan are ITP-ul expirat din anul 2018, autoturismul nu era asigurat, lipsea una din plăcuțele de înmatriculare, nu avea actele asupra lui și a refuzat să respecte indicațiile polițistului”, a transmis Sindicatul Europol.

Pentru cele 7 fapte, comisarul a fost amendat cu aproximativ 6.000 lei, iar ca măsuri complementare a fost reținută plăcuța cu numărul de înmatriculare și i-a fost suspedat dreptul de a conduce pe drumurile publice pentru 30 de zile.

”Îi felicităm pe colegii Secției 4, pentru că nu au cedat presiunilor lui Ciocan, care le-a adresat o serie de jigniri, afirmând inclusiv faptul că nu înțelege cum își permit niște agenți să îl amendeze și să îi țină morală. Acest incident este dovada vie că vremurile se schimbă în sistem iar legea este aplicată indiferent că vorbim despre cms. șef Ciocan sau despre un simplu cetățean.

Așteptăm cu mare interes reacția MAI cu privire la acest comportament de cea mai joasă speță manifestat. Rușine Christian Ciocan!”, a mai transmis Sindicatul Europol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.