Comisiile Consiliului Local al Sectorului 1 nu au avizat proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general

Proiectul de buget al Sectorului 1 şi modernizarea a 12 străzi nu au fost avizate de comisiile Consiliului Local, în şedinţa de joi.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 1, proiectul de hotărâre privind aprobarea bugetului general al Sectorului 1 nu a mai fost introdus pe ordinea de zi a Consiliului Local Sector 1 deoarece nu a fost avizat de comisiile de specialitate.

La şedinţa de Consiliu de joi, reprezentantul uneia dintre străzile care urmau să fie asfaltate a avut o intervenţie prin care susţinea că nu este nevoie de o astfel de modernizare şi a cerut consilierilor locali, în numele comunităţii riverane, să nu fie demarate noi lucrări, care ar provoca disconfort locuitorilor din zonă.

„Coaliţia PSD-PNL de la Sectorul 1 acţionează făţiş împotriva comunităţii locale. Au intrat în campanie electorală încă de anul trecut şi blochează din nou toate proiectele pe care le-am demarat, aşa cum s-a întâmplat cu voucherele anticriză şi cu programul Termoficare de la Soare. Asta fac acum cu proiectul de buget, cu lucrările de reabilitare şi modernizare a celor 12 străzi şi cu ansamblul de locuinţe sociale din şoseaua Odăi nr. 3-5. Nu este o surpriză pentru noi, anul trecut au întârziat nejustificat aprobarea bugetului, timp de 10 şedinţe. Voi reveni cu aceste proiecte pe ordinea de zi a Consiliului Local, deoarece avem nevoie rapid de reabilitarea infrastructurii rutiere şi urbane. Invităm cetăţenii care locuiesc pe străzile ale căror lucrări de modernizare au fost respinse să vină în următoarea şedinţă de Consiliu local pentru a-şi exprima opinia în legătură cu oportunitatea acestor investiţii,” a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, potrivit comunicatului.

Comisiile de specialitate ale Consiliului Local Sector 1 nu au avizat proiectele privind documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii şi a indicatorilor tehnico-economici pentru străzile Elena Clucereasa, Islaz, Panait Istrati, Gherghel Paraschiva, Virgil Pleşoianu, Costache Sibiceanu, Butuceni, Intrarea Godeni, Volumului, Craiovei, Pinului şi Frasinului.

„Pe de altă parte, Consiliul Local Sectorul 1 a aprobat documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii şi indicatorilor tehnico-economici pentru străzile Elena Pleşoianu şi Dumitru Zosima”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati