Compania Aeroporturi Bucureşti alocă 7,1 milioane lei pentru amenajare şi întreţinere de spaţii verzi

0
356
aeroport

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) alocă 7,1 milioane lei, fără TVA, pentru amenajare şi întreţinere de spaţii verzi, contractul urmând să fie încheiat pe o perioadă de 48 luni, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), relatează agenția de presă Agerpres.

„Este un contract de prestări servicii gândit pe 4 ani pentru amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi dispuse de o parte şi de alta a drumurilor de acces către cele 2 terminale (circa 30 ha împărţite în 36 de zone), a spaţiilor interioare unde sunt amplasate plante naturale şi sera AIHCB (Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti, n.r.) în suprafaţă de 300 mp (cu aproximativ 1.500 plante naturale de interior de diverse specii).”, precizează anunţul.

Conform sursei citate, contractul va fi atribuit prin licitaţie deschisă, pe criteriul preţul cel mai scăzut, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 10 aprilie 2023, ora 15:00.

Contractul este finanţat din fonduri proprii ale CNAB SA şi se derulează cu personal propriu de specialitate al companiei.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti şi-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 şi asigură coordonarea operaţională şi managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înfiinţată prin fuziunea societăţilor care gestionează aeroporturile bucureştene: Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Bucureşti Băneasa Aurel Vlaicu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.