Compania de stat care oferă salarii de aproape 4.000 de euro. Candidații pot aplica până pe 2 octombrie

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate anunță că angajează 5 specialiști IT&C în cadrul Direcției Tehnologia Informației din cadrul instituției. Salariul oferit este de 19.857 de lei, echivalentul a 3.971 de euro.

  • CNAS este instituția care gestionează Sistemul Informatic Unic Integrat (SIUI), platforma asigurărilor de sănătate din România, ce înregistrează frecvent sincope de funcționare.

Potrivit proaspătului președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, Andrei Baciu, CNAS are, în prezent, un singur IT-ist angajat.

Termenul limită pentru înscrieri la concursul de angajare organizat de CNAS este 2 octombrie 2023, iar proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023.

  • „Dacă ai experiență în hardware, rețele, dezvoltare software sau baze de date, ești candidatul potrivit! Proba scrisă va avea loc pe 9 octombrie 2023, iar termenul limită pentru înscrieri este 2 octombrie 2023.”, a transmis pe Facebook președintele CNAS Andrei Baciu.

Mai multe detalii și condițiile de participare pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate sau la Direcția Resurse Umane, Salarizare și Evaluare Personal – 0372.309.240.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati