Compania Municipală Parcuri şi Grădini a transmis firmei Ecogreen notificarea de reziliere a contractului

Compania solicită rezilierea după ce a luat la cunoştinţă faptul că prestatorul nu a respectat prevederile privind protecţia mediului, aşa cum şi-a asumat, în declaraţia pe propria răspundere, în momentul încheierii contractului.

Contractul încheiat între Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti S.A şi S C EcoGreen SRL, în data de 24.07.2017, avea ca obiect Colectarea, transportul şi depozitarea/ eliminarea deşeurilor municipale şi deşeurilor de origine animală din parcurile aparţinând Municipiului Bucureşti.

Compania municipala spune că, la semnarea contractului cu această firmă, Compania Municipală Parcuri şi Grădini Bucureşti a respectat legislaţia privind achiziţiile publice, firma Ecogreen Construct SRL având la dosar toate avizele şi documentele necesare.

SC EcoGreen Construct SRL a depus la Companie documentele prin care atestă competenţa pentru prestarea acestora, şi anume: contractul de prestări servicii încheiat cu depozitul de deşeuri Iridex, licenţa ANRSC pentru activitatea de colectare şi transport separat al deşeurilor municipale, autorizaţia de mediu pentru activitatea de colectare a deşeurilor.

EcoGreen este exclusiv responsabilă cu transportul, depozitarea, valorificarea şi/ sau eliminarea deşeurilor conform autorizaţiilor de mediu şi legislaţiei în vigoare.

Compania Municipală mai spune nu este responsabilă de activitatea firmei Ecogreen, care a declarat, pe propria răspundere, că respectă autorizaţiile de mediu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati