Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, precizări după incendiul de pe Aeroportul „Henri Coandă”

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) vine cu precizări după ce în cursul zilei de azi, la ora 6:46, s-a înregistrat producerea unui incendiu în zona restaurantelor din parterul zonei de îmbarcare a pasagerilor de pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”.

La ora 6:48, la locul incendiului au ajuns pompierii aeroportului, care au constatat degajare de fum de la hota de evacuare a aerului viciat a unuia dintre restaurante şi au intervenit imediat cu 30 de stingătoare cu praf de 6 litri şi 6 stingătoare de 50 litri.

După alte două minute, personalul aeroportului a dirijat pasagerii către o altă zonă a terminalului, apropiată, până la stingerea definitivă a incendiului, care, deşi s-a dovedit a fi unul minor, a produs o cantitate semnificativă de fum.

A fost anunţat totodată ISU, care a intervenit în timp util, activitatea în zonă fiind reluată la ora 7:44, cu excepţia restaurantului unde s-a produs incendiul.

CNAB spune că nu s-au înregistrat persoane cu probleme medicale ca urmare a acestui incendiu, iar traficul aerian pe aeroport nu a fost afectat – nicio cursă aeriană nu a înregistrat întârzieri.

Incendiu în Aeroportul Otopeni: Sute de oameni, evacuați

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati