Compania Salubrizare Sector 5 prezintă programul de COLECTARE a deșeurilor de pe raza sectorului

Compania Salubrizare Sector 5 S.A., unicul operator de servicii de salubrizare din aria administrativa a sectorului 5 ce deține drept de colectare a deșeurilor, reamintește programul nostru de COLECTARE a deșeurilor:

1. PERSOANE FIZICE (UTILIZTORII CASNICI)?Deşeurile menajere (fracţia umedă, recipienți cu capac negru) se colectează o dată pe săptămână. – Pentru a afla ziua de colectare pentru adresa dumneavoastră sunați la 031.9450 sau email la dispecerat@salubrizare5.ro?Deşeurile reciclabile (fracţia uscată, recipienți cu capac galben) se colectează gratuit, o dată la două săptămâni – Pentru a afla ziua de colectare pentru adresa dumneavoastră sunați la 031.9450 sau email la dispecerat@salubrizare5.ro;

2. AGENŢI ECONOMICI ŞI INSTITUŢII PUBLICE

?deşeurile menajere (fracţia umedă, recipienți cu capac negru) se colectează minim o dată pe săptămână şi maxim de şase ori pe săptămână, conform frecvenţei stabilită în contractul cu societatea noastră.

?deşeurile reciclabile (fracţia uscată, recipienți cu capac galben) se colectează periodic, conform frecvenţei stabilite în fiecare contract în parte.

3. ASOCIAŢII DE PROPRIETARI

?deşeurile menajere (fracţia umedă, recipienți cu capac negru) se colectează de patru ori pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă.

?deşeurile reciclabile (fracţia uscată, recipienți cu capac galben) se colectează de patru ori pe săptămână, în zilele de marți, joi, sambata și duminică.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati