Complex sportiv la Şcoala Gimnazială Leonardo Da Vinci, construit de Primăria Sectorului 3

Şcoala Gimnazială Leonardo Da Vinci din Sectorul 3 va dispune în scurt timp de un complex sportiv modern, anunță Primăria Sectorului 3.

Acesta va cuprinde două săli de sport multifuncţionale, câte una pe fiecare etaj, grupuri sanitare şi vestiare moderne, dar şi un punct de prim-ajutor.

La finalizarea lucrărilor, elevii vor avea la dispoziţie pentru a desfăşura activităţile sportive aproximativ 650 de mp amenajaţi.

„La Şcoala gimnazială nr. 75 (Leonardo Da Vinci) exista o sală de sport neîncăpătoare pentru desfăşurarea activităţilor sportive adecvate. Am preluat din mers lucrările începute de Primăria Municipiului Bucureşti, s-a făcut o expertiză, toate acestea au necesitat timp. În prezent lucrările sunt aproape de finalizare, iar în maximum două luni vom avea aici trei săli de sport. Acestora li se vor adăuga în sector peste alte zece săli de sport unde lucrările vor fi duse la bun sfârşit. Avem nevoie de învăţământ, avem nevoie de săli de sport cât mai performante pentru o dezvoltare armonioasă a copiilor noştri”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă.

Reamintim că în anii trecuţi s-a făcut apel public către Primăria Municipiului Bucureşti să predea execuţia unor săli de sport începute de această instituţie în Sectorul 3 şi lăsate ulterior în paragină din anul 2020. Primăria Sectorului 3 a reuşit să preia şantierele de la municipalitate şi în prezent este aproape de momentul finalizării lucrărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati