Comunitatea Bicicliștilor din București, reacție după ce Primăria Capitalei a anunțat că a început lucrările la o pistă pentru biciclete

Comunitatea Bicicliștilor din București critică anunțul Primăriei Capitalei privind începerea lucrărilor la o pistă pentru biciclete pe Calea Victoriei și se întreabă că, dacă într-un mandat a reușit să demareze acest proiect, care va avea o lungime de 500 de metri, câți km de pistă vor fi la finalul celor patru ani de mandat ai Gabrielei Firea.

„După trei ani și patru luni de mandat, primarul Bucureștiului ne anunță că va fi și ea întemeietor de pistă pentru biciclete.

Pare aproape bucuroasă, dar dacă primul ei proiect care privește comunitatea bicicliștilor a durat aproape un mandat și are o lungime de 500 de m, de unde atâta entuziasm și elan de a anunța asta ca pe o veste bună?

Dacă i-au luat mai bine de trei ani să facă 500 m de pistă și mai are șase luni de mandat, să se calculeze câți kilometri vom avea la final de patru ani de #PSDlaPMB?

Altfel, așteptăm poza cu ea, pe bicicletă, stândă și zâmbindă la poză, la inaugurarea celor 500 de m de pistă. Așa e când ai un primar care habar nu are decât cum e cu mersul cu mașina, se bucură la orice mărunțel de infrastructură”, a transmis Comunitatea Bicicliștilor din București, pe Facebook.

Primăria Capitalei a început lucrările la pista de biciclete de pe Calea Victoriei

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati