Comunitatea Sectorului 3 lansează o campanie de strângere de ajutoare pentru Turcia

Comunitatea Sectorului 3 se mobilizează pentru a ajuta oamenii greu încercați din zonele afectate de teribilele cutremure din Turcia.

Primăria Sectorului 3, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3, împreună cu Ambasada Turciei la București lansează o amplă acțiune de strângere de ajutoare ce vor fi trimise în regiunea de sud a Turciei.

Se pot dona: pături, corturi, saci de dormit, alimente neperisabile (conserve), sticle cu apă, termosuri, aeroterme și generatoare, materiale igienico-sanitare, dar și lapte praf și scutece. Cetățenii care doresc să doneze pot aduce ajutoarele la sala de sport a Colegiului Tehnic Mihai Bravu din șoseaua Mihai Bravu nr. 428 de luni până vineri, între orele 9.00-18.00.

Detalii suplimentare la:

  1. numărul de telefon 0729.099.131, apelabil de luni până vineri între orele 8.30-18.30;
  2. numărul de telefon 0736.222.651, apelabil de luni până vineri între orele 18.30-00.00, iar sâmbătă și duminică între orele 9.00-23.00.

„Gândurile noastre se îndreaptă către toți acești oameni. Vedem durere, disperare, deznădejde. O tragedie greu de îndurat și la care nu putem privi nepăsători. Semenii noștri au nevoie de ajutor și stă în puterea noastră, a tuturor, să fim oameni, să fim solidari. Ne rugăm pentru miracole, pentru ca salvatorii care luptă în condiții greu de imaginat și contra timp să reușească ceea ce de multe ori pare imposibil, dar și pentru sufletele celor care și-au pierdut viața și pentru familiile lor”, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Toate ajutoarele ce vor fi colectate în Sectorul 3 vor fi încărcate în convoaie umanitare și vor fi trimise în Turcia. Întreaga operațiune se derulează în strânsă colaborare și sub coordonarea Ambasadei Turciei în România pentru a asigura organizarea optimă a acestui demers umanitar.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati