Comunitatea Sectorului 4 trimite în zona afectată de cutremure din Turcia un convoi umanitar

Sectorul 4 al Municipiului Bucureşti se alătură eforturilor comunităţii internaţionale şi va trimite în cel mai scurt timp, în zona afectată de cutremure din Turcia, mai multe TIR-uri cu tot ce este nevoie, atât pentru a uşura intervenţia dificilă a salvatorilor, cât şi pentru amenajarea în condiţii optime a campusurilor pentru sinistraţi.

Camioanele Sectorului 4 vor transporta în Turcia materiale sanitare, medicamente, alimente, apă, haine, pături, corturi, paturi, saltele, saci de dormit, generatoare şi aeroterme, iar în funcţie de nevoile reale ale poporului turc, pe care le identificăm împreună cu reprezentanţii Ambasadei Turciei la Bucureşti, sprijinul pe care comunitatea noastră îl oferă celor afectaţi va putea fi suplimentat.

„În primul rând, transmit condoleanţe familiilor îndoliate în urma cutremurelor de luni dimineaţa, din sudul Turciei. Comunitatea Sectorului 4 le este alături şi oferă sprijinul necondiţionat celor care suferă în aceste momente şi care au rămas fără adăpost. Am luat decizia, ca în cel mai scurt timp, de aici, din Sectorul 4, să plece către zonele afectate camioane cu materiale de prim ajutor de care oamenii au mare nevoie”, a declarat Daniel Băluţă, Primarul Sectorului 4.

Toţi cei care vor să ajute poporul turc, greu încercat în aceste zile, sunt rugaţi să sune la numărul de telefon 021.9441.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati