Concert caritabil pentru un copil de 8 ani care suferă de o boală auto-imună incurabilă

Hilton Garden Inn Bucharest Old Town și Asociația Culturală ”Nicolae Voiculeț” organizează, pe 12 decembrie, începând cu orele 19.00, un concert caritabil susținut de celebrul naist Nicolae Voiculeț și de Mirel Manea & Orchestra și care va fi prezentat de Florentina Opriș.

Concertul este dedicat cauzei lui Emanuel Bontaș, un copil de 8 ani, care suferă de o boală auto-imună rară și incurabilă – epidermoliză buloasă distrofică.

Emanuel s-a născut cu această boală cumplită, care poate avea o evoluție imprevizibilă și simptomatologie dificilă și care duce, deseori, la decese precoce. Nevoile lui Emanuel sunt foarte mari: pansamente speciale, cu o textură foarte fină, achiziționate din Germania sau Austria, îmbrăcăminte specială din fibre naturale, dar și o listă interminabilă de unguente și plasturi care se găsesc doar în afara țării.

Donațiile se pot face în contul Asociației “Nicolae Voiculeț” RO59BTRLRONCRT0266079101 sau chiar în cadrul evenimentului la care va fi prezent și Emanuel.

Concertul va fi urmat de un cocktail la care cei prezenți vor avea oportunitatea de a-l cunoaște pe Emanuel și în cadrul căruia am pregătit mai multe surprize, atât pentru Emi, cât și pentru invitați.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati