Concert Grasu XXL, AMI, Mario Fresh și Alexandra Căpitănescu la Mega Mall

Pe 27 și 28 septembrie, Mega Mall îi invită pe toți pasionații de muzică la două seri de concerte cu Grasu XXL, AMI, Mario Fresh și Alexandra Căpitănescu.

  • Evenimentele vor avea loc la ultimul nivel al parcării de la etajul 2B, iar intrarea este gratuită  în baza brățării de acces, obținută prin aplicația SPOT. Accesul se face începând cu ora 18.00.

Evenimentele fac parte din proiectul Spot G Festival, cel mai lung festival neoficial din țară, o inițiativă amplă care include 37 de spectacole desfășurate în 15 orașe din întreaga țară, pe parcursul a șase luni.

Foto: Monica Leulescu

Grasu XXl si AMI concertează la Mega Mall

Pe 27 septembrie, începând cu ora 20:00, Grasu XXL, una dintre cele mai influente figuri din hip-hop-ul românesc, va urca pe scenă alături de AMI, artista cunoscută pentru hituri precum „Ador, ador”, „Nostalgia”, „Deja Vu”. Atmosfera va fi animată de DJ OliX împreună cu MC-ul serii, DJ YAANG.

Alexandra Căpitănescu și Mario Fresh pe scena din Mega Mall

SPOT Festival continuă în centrul comercial și ziua următoare, pe 28 septembrie, de la ora 19:00, când Alexandra Căpitănescu, câștigătoarea Vocea României în 2023 va deschide seara. În plus fanii vor avea șansa să se fotografieze cu artista la scaunul Vocea României, în intervalul 15.00 – 16.30,  la nivelul 1 al centrului comercial, în zona magazinului Sephora.

Mario Fresh își va face apariția pe scenă începând cu ora 20:15. Artistul are un parcurs impresionant în muzică, fiind cunoscut pentru colaborările de la începutul carierei sale cu Smiley și Alex Velea, dar și pentru hituri de top precum „Și Ce Dacă”, „Dansezi”, „Necesar”.

Alături de evenimentele din cele două seri, vizitatorii vor putea participa și la „Roata Norocului”, amplasată în zona de concert și vor avea acces la ofertele speciale din magazinele Mega Mall.

Vizitatorii Mega Mall pot obține brățara de acces liber la concerte, prin SPOT

Brățările de acces pot fi revendicate în perioada 20 – 27 septembrie de la Info Point, și în ziua evenimentului de la Info Point și de la promoterițele SPOT FESTIVAL.

Accesul liber la toate evenimentele din cadrul SPOT Festival se face exclusiv prin intermediul aplicației SPOT. Toți iubitorii muzicii de calitate, care vor să retrăiască atmosfera de festival, își pot descărca aplicația prin intermediul App Store sau Google Play. Tot ce trebuie să facă este să-și creeze un cont, iar apoi se pot pregăti să ia parte la concerte și experiențe memorabile.

Mai multe informații despre evenimentele găzduite de Mega Mall pot fi găsite pe site-ul oficial și pe paginile de Instagram și Facebook.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati