Concerte în aer liber la malul mării în minivacanţa de 1 Mai şi Paşte

Turiştii şi constănţenii vor avea parte de şase zile şi şase nopţi incendiare în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte, perioadă în care vor fi organizate o serie de concerte la malul mării, a anunţat marţi Organizaţia de Management al Destinaţiei (OMD) Mamaia – Constanţa.

  • „Hotelurile şi restaurantele din staţiunea Mamaia îşi vor deschide porţile pentru turişti. Se anunţă vreme excelentă, perfectă pentru vacanţa de primăvară! Ieşim în întâmpinarea tuturor cu o serie de concerte susţinute de artişti îndrăgiţi ai muzicii româneşti. Vă aşteptăm pe toţi la mare! Indiferent că alegeţi staţiunea Mamaia sau oraşul Constanţa, polul distracţiei este aici!”, a declarat preşedintele OMD Mamaia – Constanţa, George Măndilă, citat într-un comunicat de presă.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 19,00, atât în staţiunea Mamaia, cât şi în oraşul Constanţa, după următorul program: Scena Piaţeta Cazino – staţiunea Mamaia / 1 mai – Lora, Mihai Mărgineanu; 2 mai – Misha, Lidia Buble; 3 mai – Bibi, Marius Mihalache & Alexandra Ungureanu; Scena Piaţa Ovidiu – oraşul Constanţa / 4 mai – Ţăndărică & invitaţii: Diana Bucşa, Fanfara Zece Prăjini, spectacol cu toace; 5 mai – Keo, Loren, Proconsul; 6 mai – Edward Sanda, Holograf.

În luna mai, în staţiunea Mamaia se vor desfăşura şi Festival du Bonheur, precum şi festivalul de muzică electronică Sunwaves.

„În afara concertelor din perioada 1-6 mai, dar şi în restul lunii, destinaţia Mamaia Constanţa îşi aşteaptă turiştii şi la Festival du Bonheur, în perioada 30 aprilie – 6 mai. Cel mai gustos festival, cu preparate delicioase, se va organiza la capătul staţiunii Mamaia – intrarea din zona Summerland. Totodată, Festivalul Sunwaves se va desfăşura în staţiunea Mamaia în intervalul 1-7 mai 2024. Sunwaves este un festival de muzică electronică foarte apreciat şi reuneşte artişti de renume din ţară şi din străinătate. Locaţia exactă a desfăşurării evenimentului va fi anunţată în prealabil de organizatori”, se mai menţionează în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati