Concertele de Valentine’s de la Hala Laminor au costat aproape 100.000 de euro

Evenimentul Laminor Love Wonderland a debutat pe 13 februarie, cu o zi înainte de Valentine’s Day (Ziua Îndrăgostiților), printr-un concert susținut de Ștefan Bănică. Până pe 2 martie, Primăria Sectorului 3 a promis că aduce în fața bucureștenilor alți doi artiști de renume, Loredana Groza și Horia Brenciu, potrivit Buletin de Bucuresti.

„Intrarea este gratuită“, era mesajul scos în față, însă caietul de sarcini al evenimentului ajuns în posesia reporterilor Buletin de București arată că primăria condusă de Robert Negoiță a estimat că va cheltui doar cu aceste concerte aproape 100 de mii de euro din bugetul local al instituției. Cu toate că mai sunt câteva zile până la finalizarea evenimentului, instituția nu a făcut public numele firmei care s-a ocupat de concerte și nici contractul încheiat pe bani publici cu aceasta.

Conform documentelor obținute de Buletin de București, Primăria Sectorului 3 a cerut firmei să organizeze patru „recitaluri artistice“, primul pe 13 februarie și ultimul pe 28 februarie, după cum urmează:

  • 13 februarie – Ștefan Bănică, recital cu durata de min. 60 minute
  • 14 februarie – Loredana & Agurida, recital cu durata de min. 60 minute
  • 18 februrie – Horia Brenciu & HB Orchestra, recital cu durata de min. 60 de minute
  • 28 februarie – Diana Matei & taraful Cleante (formula : Diana Matei, taraful Marian Cleante cu 15 instrumentiști), recital cu durata de min. 60 de minute

Primăria condusă de Robert Negoiță a solicitat și organizarea a două petreceri, una pentru bucureștenii fără partener și una exclusiv pentru bucureștence. Ultima petrecere va avea loc chiar în ultima zi a evenimentului, pe 2 martie.

  • 17 februarie – Singles Party, cu durata de min. 3 ore – propunere la latitudinea operatorului economic ;
  • 02 martie – Girls Night Out Party, cu durata de min. 3 ore – propunere la latitudinea operatorului economic

De asemenea, Primăria Sectorului 3 a solicitat firmei care a câștigat contractul și un prezentator pentru concerte și petreceri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati