Concertul artistului Umberto Tozzi de la Sala Palatului, reprogramat pentru mai 2024

Concertul artistului italian Umberto Tozzi de la Bucureşti, care trebuia să aibă loc pe 6 octombrie, a fost reprogramat pentru data de 29 mai 2024 din cauza unei accidentări severe a cântăreţului la glezna piciorului stâng, care a necesitat o intervenţie chirurgicală, anunţă, marţi, organizatorii.

„Artistul Umberto Tozzi este forţat să îşi suspende o parte dintre concertele din cadrul turneului mondial ‘Gloria Forever’ 2023, din cauza unei accidentări severe care a necesitat o intervenţie chirugicală la glezna piciorului stâng. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni, în timpul unui concert, iar recuperarea fizică va necesita o perioadă de timp de câteva luni, conform unui mesaj video publicat pe contul său oficial de Instagram, realizat în timp ce se afla internat în spital. (…) Având în vedere această situaţie neprevăzută, concertul artistului Umberto Tozzi ce ar fi trebui să se desfăşoare în data de 6 octombrie, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, a fost reprogramat şi va avea loc pe 29 mai 2024 în aceeaşi locaţie”, potrivit unui comunicat de presă.

Organizatorii precizează că toate biletele achiziţionate până în prezent îşi păstrează valabilitatea şi nu necesită preschimbarea lor pentru reprezentaţia programată în data de 29 mai 2024.

Artistul italian Umberto Tozzi, în vârstă de 71 de ani, a înregistrat de-a lungul carierei vânzări record de peste 70 de milioane de discuri în întreaga lume cu melodii ca „Ti Amo”, „Gloria”, „Tu” sau „Notte Rose”. El nu a mai concertat până acum pe o scenă din România, arată sursa citată.

„Cunoscut ca fiind autorul celebrei melodii ‘Ti Amo’ cu care regretatul artist şi bunul său prieten Toto Cutugno a scris pagini importante în istoria carierei sale muzicale, Umberto Tozzi este un artist complet care s-a făcut remarcat şi în zona muzicii de film. Coloanele sonore ale producţiilor cinematografice ‘The Wolf of Wall Street’, ‘NARCOS’, ‘La Casa del Papel’, ‘Gloria’, ‘Spider Man’ sau ‘SouthPark’ sunt doar câteva dintre compoziţiile muzicale semnate de Umberto Tozzi. De-a lungul carierei artistice a colaborat cu artişti de notorietate precum Luciano Pavarotti, Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Laura Pausini sau Ricky Martin. Umberto Tozzi este adorat de public pentru atmosfera extraordinară pe care o generează în timpul concertelor sale şi este considerat unul dintre cei mai mari compozitori ai scenei muzicale italiene, un adevărat showman cu abilităţi vocale incredibile”, se mai arată în comunicatul transmis de organizatorii concertului.

Biletele pentru concertul ce va avea loc pe 29 mai 2024 la Sala Palatului pot fi achiziţionate în continuare din reţeaua Iabilet.ro, la preţuri variabile în funcţie de categoria de loc.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati