Concertul Celine Dion care urma să aibă loc pe Arena Națională, reprogramat pentru 2021

Concertul Celine Dion, ce urma să aibă loc pe 29 iulie la Arena Naţională din Bucureşti, va fi amânat în contextul pandemiei COVID-19. Evenimentul urmează a fi reprogramat pentru 25 iulie, anul viitor. Biletele achiziţionate îşi păstrează valabilitatea.

Celine Dion a anunţat miercuri că turneul COURAGE WORLD TOUR va fi reluat în 2021. Datele iniţial programate pentru anul acesta şi amânate apoi din pricina COVID-19 au fost reprogramate pentru primăvara anului 2021. Spectacolul din Bucureşti este reprogramat în 25 iulie 2021.

„Chiar am sperat să revenim pe scenă cândva anul acesta, dar nu este nimic mai important decât sănătatea şi siguranţa tuturor. Toată lumea a trecut printr-o perioadă atât de dificilă in timpul acestei pandemii, iar inima mea se îndreaptă spre toţi cei care au suferit. Ştiu că până la urmă vom trece de asta împreună şi vom recupera timpul pierdut. Îmi e dor de spectacolele noastre abia aştept să cânt din nou cu voi toţi. Aveţi grijă de voi ne vedem curând!”, a declarat Celine.

COURAGE WORLD TOUR va reîncepe în primăvara lui 2021 şi se va desfăşura în 32 de oraşe din toată Europa până în vară, inclusiv în Bucureşti.

„Ne pare rău că Celine Dion nu va mai putea susţine concertul de la Bucureşti la data stabilită. Pandemia de COVID-19 are un impact devastator nu doar asupra sănătăţii populaţiei şi a sistemului medical, dar şi la nivel social şi economic, industria muzicală fiind printre industriile afectate grav. Ne aflăm într-un context unic în istoria recentă, trecem toţi prin momente cu adevărat dificile şi suntem siguri că fanii Celine Dion din România înţeleg pe deplin această situaţie.” a declarat Laura Coroianu, director Emagic, organizatorul spectacolului din Bucureşti.

Spectacolul Celine Dion de la Bucureşti face parte din turneul „Courage World Tour” de promovare a albumului omonim, ce urma să cuprindă aproape o sută de oraşe din întreaga lume. Artista a susţinut deja 52 de concerte sold-out până în luna martie a acestui an. Evoluţia răspândirii coronavirusului şi măsurile de prevenţie adoptate de autorităţi în ultimele săptămâni au determinat-o pe artistă să amâne partea Europeană a turneului, treizeci şi patru de concerte din douăzeci şi patru de oraşe – inclusiv Bucureşti – urmând a fi reprogramate anul viitor.

Biletele achiziţionate pentru data de 29 iulie 2020 îşi păstrează valabilitatea pentru 25 iulie 2021.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati