Concertul PASSENGER de la București se reprogramează pe 9 aprilie 2023

Concertul PASSENGER, ce urma sa aiba loc pe 1 iulie la Arenele Romane din Bucuresti, a fost reprogramat pentru 9 aprilie 2023.

  • Concertul va avea loc în continuare la Arenele Romane, în cort încălzit. Biletele achiziționate își păstrează valabilitatea.

“Sunt devastat sa anuntam ca nu vom mai canta in Romania in aceasta vara. Eram tare nerabdator sa vin si sa cant in fata voastra, si sunt foarte recunoscator tuturor celor care au cumparat bilete […] am lucrat impreuna cu organizatorii si locatia pentru a gasi o data pentru concertul din Bucuresti si am gasit, in sfarsit, o data care functioneaza. Concertul va avea acum loc pe 9 aprilie, anul urmator, in aceeasi locatie (Arenele Romane), in cort incalzit […] bineinteles ca mi-ar placea sa va pastrati biletele daca puteti! Daca nu, si noua data nu este potrivita pentru voi, biletele pot fi rambursate. Va promit ca atunci cand, in sfarsit, va veni ziua concertului, va fi unul foarte special!!!” – a declarat Mike Rosenberg (Passenger).

Mutarea concertului de la București vine odată cu vestea amânării/ anulării a altor două concerte din turneul Passenger, ce urmau să aibă loc în prima săptămână a lunii iulie, pe fondul unor motive de logistică a turneului, independente de organizatorii evenimentului de la Bucuresti.

Biletele achiziționate rămân valabile și pot fi folosite pentru acces în noua dată reprogramată.

Persoanele care și-au achiziționat bilete pentru concertul Passenger programat inițial să aibă loc pe 1 iulie 2022 la București și care nu pot participa în noua dată reprogramată, respectiv, 9 aprilie 2023, pot solicita rambursarea contravalorii biletelor în termen de 14 zile de la data prezentului anunț, respectiv, până la 12 iulie 2022, inclusiv.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati