„Concertul Tradiţional de Anul Nou 2020” la Sala Palatului

Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită la cel mai îndrăgit eveniment al Orchestrei Simfonice Bucureşti – „Concertul Tradiţional de Anul Nou 2020”, a ajuns la cea de-a VII-a ediţie.

Susţinător al misiunii Orchestrei Simfonice Bucureşti, de a promova excelenţa în muzică şi de a atrage tinerii în sălile de concert, Centrul Cultural European Sector 6 este partenerul spectacolului, eveniment ce va avea loc pe scena Sălii Palatului pe 30 decembrie, de la orele 19,00. Concertul va fi susţinut de Orchestra Simfonică Bucureşti şi dirijorul Nicolae Moldoveanu, invitatul special fiind Linda Teodosiu.

Orchestra Simfonică Bucureşti va interpreta o selecţie specială de piese celebre din muzica clasică. Se va interpreta şi melodia „Oameni”, a cunoscutului artist Aurelian Andreescu. În plus, Linda Teodosiu va cânta pentru prima dată pe scenă o melodie în limba română.

Fondată în anul 2007, Orchestra Simfonică Bucureşti este un ansamblu muzical românesc de prim rang. A fost înfiinţată de trei muzicieni ambiţioşi, reunind în componenţa sa cei mai valoroşi artişti instrumentişti din România. Din dorinţa de a oferi iubitorilor de muzică posibilitatea de a intra în contact cu muzica de calitate, Orchestra Simfonică Bucureşti a dezvoltat concepte muzicale originale şi novatoare, transpuse pe scena stagiunii anuale „Salut CULTURA!.”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati