Concurs de poezie, organizat de Ambasada Republicii Moldova în România și Centrul Cultural Mihai Eminescu

0
87
Pixabay

Ambasada Republicii Moldova în România și Centrul Cultural Mihai Eminescu din Sectorul 2 dau startul unui concurs de poezie.

Pe 15 ianuarie, ziua în care s-a născut marele poet Mihai Eminescu, se sărbătoreşte Ziua Culturii Naționale, motiv pentru care Ambasada Republicii Moldova în România și Centrul Cultural Mihai Eminescu dau startul unui concurs de poezie pentru debutanți.

„TIME 2 MIHAI EMINESCU” este un concurs de creație, care își propune să promoveze talente literare.

Concursul are o secțiune dedicată elevilor cu vârste între 14 și 18 ani și o secțiune pentru adulți, iar premiile constau în publicarea volumelor de poezie câștigătoare.

Condiții de participare:
▪️ Participanții trebuie să nu mai fi avut publicate volume de poezie. Poeziile participante la concurs trebuie să fie originale, editate în Word, cu diacritice, corp de literă 14.
▪️ Înscrierea la concurs presupune transmiterea pe adresa centruleminescu@yahoo.com a poeziilor în limba română, alături de fișa de înscriere disponibilă pe www.centruleminescu.ro.

Pentru mai multe informații, cei interesaţo pot suna la numărul de telefon 0722 103 002 sau pot trimite un e-mail la adresa centruleminescu@yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.