Concurs de proiecte sportive cu fonduri nerambursabile în Sectorul 2

Primăria Sectorului 2 a alocat fonduri nerambursabile de 500.000 de lei pentru un concurs de proiecte atractive din domeniul sportului, la care se pot înscrie persoane fizice, organizaţii şi fundaţii de profil nonprofit.

”Căutam proiecte îndrăznețe și atractive, care să întărească cultura sportului. Avem o realitate de îndreptat: România este printre codașii Europei la practicarea sportului. 7 din 10 români nu au făcut niciodată sport. Trebuie să reparăm, pas cu pas, cauzele: lipsa educației în acest domeniu, infrastructura sportivă insuficient dezvoltată, etc. Pe lângă acțiunile Ministerului Sportului și Tineretului sau grant-urile prin Planul Național de Redresare și Reziliență, și administrația locală a Sectorului 2 poate juca un rol important”, a precizat Primăria pe pagina de Facebook.

Iată ce urmărim să îndeplinim:
📣 competiții și activități sportive adaptate la diversele segmente de vârstă (elevi, maturi, vârstnici) astfel încât să atragem și să implicăm cât mai mulți locuitori ai Sectorului 2
📣 competiții și activități sportive adaptate persoanelor cu dizabilități din Sectorul 2
📣 cursuri de sport
📣 evenimente atractive care îmbină acțiunile sociale cu cele sportiv-culturale astfel încât să atragem cât mai multe persoane cu vârste și din medii diferite.

„Dacă aveți idei de proiecte dinamice, atractive ce încurajează cultura sportului, vă așteptăm aplicațiile. Împreuna putem sprijini educația practicilor sportive mult mai bine. Așa întărim Sănătatea. Fair-play-ul. Spiritul competitiv și ambiția. Forța muncii în echipă. Așa învățăm ce înseamnă să câștigi sau să pierzi. Să respectăm performanța. Să fim mai buni, mai performanți și mai perspicace„, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati