Concursul de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului 2020”

0
67

Uniunea Teatrală din România – UNITER anunţă că ediţia a 29-a a Concursului de dramaturgie „Cea mai bună piesă românească a anului” primeşte piese de teatru pentru înscrierea în competiţie până la data de 12 februarie 2021.

Concursul primeşte numai texte noi, care nu au fost publicate sau reprezentate. Nu se primesc în concurs dramatizări. Textele pieselor NU se primesc în format tipărit şi NU se înapoiază după finalizarea concursului.

Înscrierea pieselor se va face astfel:

1. Textul piesei se va trimite redactat în format word sau pdf. prin e-mail, la adresa: unitext@uniter.ro. Numele autorului trebuie să fie secret, el nu va figura pe pagina de titlu a piesei, ci va fi înlocuit cu un motto, înscris lângă titlul piesei.

2. Prin poştă, la adresa: UNITER, strada George Enescu nr. 2-4, Bucureşti 010305, autorul va trimite un plic închis în care vor fi înscrise: titlul piesei, motto-ul, numele autorului, adresă, telefon, e-mail. Pe plic, se va menţiona: „Pentru concursul Cea mai bună piesă românească a anului 2020” şi Motto-ul din pagina de titlu a piesei transmisă prin e-mail.

Cele două trimiteri trebuie să respecte data limită de înscriere – 12 februarie 2021.

Câştigătorul concursului va fi premiat pe scena Galei Premiilor UNITER 2021, iar piesa câştigătoare va fi publicată într-un volum publicat de Editura UNITEXT a UNITER.

În funcţie de evoluţia evenimentelor sanitare prin care trecem, UNITER va face publice toate informaţiile legate de eventuale schimbări privind organizarea şi desfăşurarea Concursului de dramaturgie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.