Conferința pentru tineri „De ce rămân în România?” ajunge la Ploiești

Conferința inspirațională prentru tineri “De ce rămân în România?” ajunge la Ploiești.

  • Conferințele “De ce rămân în România?” aduc acum în fața tinerilor din Ploiești personalități, care au povești de succes în diverse domenii profesionale, pentru a-i inspira, pe cei care își caută drumul în viață.

A III-a ediție a conferinței “De ce rămân în România?”, care va avea loc la Ploiești, pe 6 decembrie, de la ora 11:30, la sala Europa, Palatul Administrativ Ploiești urmează după succesul celor două conferințe care au avut loc la Biblioteca Națională a României din București în iunie și octombrie 2023.

La aceastea numeroși elevi și studenți din București au avut șansa de a cunoaște direct personalități cu povești de succes din diverse domenii: Andreea Marin, Nadia Tătaru, aviatoarea Andreea Bănesaru, Dr.Cătălin Cârstoveanu, Dragoș Dragoteanu, Adrian Cioroianu, Gabriel Coveșeanu și alții, care au răspuns întrebărilor primite de la tineri și  au adus adus perspective noi celor care își caută acum drumul în viață.

Întrebarea “De ce rămân în România? este prezentă în mintea tuturor, dar pentru tinerii aflați la început de drum este determinantă pentru alegerile în viață.

Invitații de la noua ediție au cariere de succes în cele mai variate domenii profesionale:

  • Robert Berza – General Manager Fashion Days;
  • George Rotaru Președintele Aeroclubului României
  • Gabriela Maalouf – Scriitoare, realizatoare TV, psihoterapeută
  • Marius Marinescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie România-China, filiala Prahova
  • Leonard Ursache, Antreprenor și Formator pentru management aplicat și marketing pentru IMM-uri, inițiatorul proiectului.

Tinerii din Ploiești sunt invitați să fie prezenți activ la o întâlnire plină de inspirație și răspunsuri utile. Speakerii vor împărtăși poveștile lor de succes și vor discuta despre România, dintr-o perspectivă autentică.

Tinerii elevi și studenți au posibilitatea de a descărca GRATUIT biletul la Conferința “De ce rămân în România?” accesând formularul de aici.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati