Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care All4Labels Group GmbH din Germania preia compania Romprix Exim SRL din Ilfov

Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care producătorul de etichete All4Labels Group GmbH din Germania intenţionează să preia compania Romprix Exim SRL din judeţul Ilfov.

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care All4Labels Group GmbH din Germania intenţionează să preia compania Romprix Exim SRL din judeţul Ilfov”, anunţă autoritatea de concurenţă.

All4Labels Group GmbH face parte din Grupul All4Labels, producător internaţional de etichete. În România, grupul deţine compania All4Labels Romania SRL, în judeţul Prahova, activă în producţia şi distribuţia de etichete autoadezive şi tuburi.

Activitatea principală a Romprix Exim constă în producţia şi comercializarea de etichete.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati