Constructorul Greenfield a dat în judecată PMB, Primăria Sector 1 și Romsilva după ce au blocat drumul de acces către cartier

Dezvoltatorul Impact a dat în judecată Primăria Bucureștiului, Primăria Sector 1 și Romsilva, a anunțat compania într-un comunicat de presă.
  • Impact Developer & Contractor a introdus în instanță o acțiune împotriva Primăriei Municipiului București, Primăriei Sectorului 1 și Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva, pentru a-și respecta obligațiile asumate prin hotărârile Consiliului General al Municipiului București, cele ale Consiliului Local al Sectorului 1 și cele din actul de acceptare a donației încheiate cu Impact și să deschidă definitiv accesul public între Aleea Privighetorilor și Drumul Pădurea Pustnicu, notează economica.net.

Compania spuen că a luat această decizie din cauza tergiversării de către autorități a procedurii de redeschidere definitivă a accesului public pe drumul Vadul Moldovei.

“Având în vedere închiderea unei porțiuni a străzii Vadul Moldovei care servea drept singura cale de acces către Sectorul 1 pentru locuitorii ansamblului Greenfield Băneasa, precum și cele mai recente declarații publice ale autorităților locale prin care refuză să pună în aplicare propriile hotărâri, Impact nu are altă cale legală decât să le acționeze în justiție. Facem acest lucru cu regret, întrucât ne-am fi dorit o colaborare mult mai bună cu autoritățile, în beneficiul celor peste 6.500 de locuitori ai Sectorului 1”, a declarat Constantin Sebeșanu, CEO Impact Developer & Contractor.

Dezvoltatorul oferă și un istoric documentat al situației acestui drum de acces, care poate poate fi accesat AICI.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati