Contestaţia care viza licitaţia pentru construcţia ultimului lot al Autostrăzii de Centură Bucureşti a fost respinsă

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, a anunţat, vineri seară, că a fost respinsă contestaţia care viza licitaţia pentru construcţia ultimului lot al Autostrăzii de Centură Bucureşti, iar contractul va fi semnat în cel mai scurt timp, relatează News.ro, potrivit G4Media.ro.

Veşti bune pentru construcţia ultimului lot al A0 (Autostrada de Centură Bucureşti)! CNSC a respins astăzi contestaţia formulată de Intrakat. Din acest moment putem începe procedurile pentru semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia lotului1 al A0Nord”, a anunţat, vineri seară, directorul general al CNAIR, Cristian Pistol.

Directorul CNAIR a precizat că instituţia va solicita firmei italiene Pizzarotti să aducă în cel mai scurt timp toate documentele necesare semnării contractului.

Construcţia Lotului 1 al A0 Nord cu, o lungime de 17,5 km şi o valoare de 815,07 milioane de lei (fără TVA), este finanţată prin Programul Transport (PT).

Constructorul, Asocierea Retter-Pizzarotti, va avea la dispoziţie 12 luni pentru proiectare şi 22 de luni pentru execuţia lucrărilor.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati