Continuă campania gratuită de sterilizare şi de microcipare a câinilor de rasă comună în Sectorul 2

Campania gratuită de sterilizare şi de microcipare a câinilor de rasă comună din Sectorul 2 este în plină desfăşurare, arată Primăria S2, într-o postare pe Facebook.

Până la sfârşitul lunii decembrie 2023, Primăria Sectorului 2 sterilizează şi microcipează gratuit 500 de câini de rasă comună din sector.

”Aşadar, dacă locuiţi în Sectorul 2 şi aveţi un câine care nu este sterilizat sau microcipat, sunaţi să faceţi o programare la nr. de telefon 0728.980.840.

  • Programările la clinica veterinară se pot face de luni până joi, de la 09:00 la 16:00, iar vineri de la 09:00 la 13:00.”, se precizează în postare.

Se asigură gratuit anestezia, operaţia de sterilizare, tratamentul post operator, microciparea şi înregistrarea în Registrul de evidență al câinilor cu stăpân (RECS) şi carnetul de sănătate.

De știut!

Vârsta minimă pentru sterilizarea femelelor este de 6 luni, iar pentru masculi 8 luni. Câinele nu trebuie hrănit cu 12 ore înainte de operație.

”Suntem alături de iubitorii de animale şi prin această campanie ne dorim să-i responsabilizăm şi să prevenim la noi în sector abandonul, dar şi înmulţirea necontrolată a câinilor de rasă comună.

Vă rugăm să distribuiţi acest mesaj pentru a ajunge la cât mai mulţi stăpâni şi iubitori de câini de pe raza Sectorului 2.”, completează sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati