Continuă înscrierile la competiția sportivă „Cupa Sectorului 3”

1
185

Perioada de înscriere la competiția sportivă „Cupa Sectorului 3” la fotbal, tenis cu piciorul, tenis de câmp și tenis de masă s-a prelungit până la data de 15 septembrie inclusiv.

Primăria Sectorului 3 va organiza, în perioada 22 – 30 septembrie, cea de-a II-a ediție a competiției sportive „Cupa Sectorului 3”.

Invitația la înscriere rămâne deschisă

Așadar, dacă vrei să simți spiritul unei competiții de amploare, te așteptăm în continuare să te înscrii pe platforma online dedicată acestui eveniment la următorul link, secțiunea Cupa Sectorului 3: https://sport3.primarie3.ro/.

Data începerii competiției: 22 septembrie 2023

Locul de desfășurare: Bazele sportive Esplanada, Vișagului și Calea Vitan

Cum te poți înscrie

Înscrierile pentru campionatul de fotbal și cel de tenis cu piciorul se fac la nivel de echipă. Așadar, dacă ai minimum cinci prieteni cu care joci de obicei fotbal în timpul liber, te invităm să-ți înscrii echipa pe platforma online. La fel, dacă îți place tenisul cu piciorul, platforma acceptă doar echipe compuse din trei sportivi.

Pentru tenisul de câmp și cel de masă înscrierile se fac individual.

Așa că dacă ai cel puțin 12 ani și până în 17 ani te poți înscrie cu acordul părinților la oricare dintre competiții, la categoria de vârstă dedicată, în platforma online. Dacă ai peste 17 ani te poți de asemenea înscrie în competiție la cea de-a doua categorie de vârstă.

Cupa Sectorului 3 este al doilea eveniment dintr-o serie pe care primăria vrea să îl organizeze anual.

Foarte important: Consultați regulamentul competiției afișat în pagina de înscrieri online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.