Continuă ridicarea mașinilor abandonate în Sectorul 2

Spațiul public din Sectorul 2 este ocupat de mașini nefolosite, abandonate, într-o stare de degradare avansată, fără RCA și fără ITP.

„Deseori, ocupă locuri de parcare. Poliția Locală are o bază de date în care a sistematizat locațiile mașinilor aflate în această situație – vehicule abandonate, aflate pe domeniul public sau privat de cel puțin 6 luni, care nu respectă condițiile legale pentru a circula pe drumurile publice”, a scris, pe Facebook, Poliția Locală Sector 2.

Poliția a transmis somații proprietarilor, prin care solicită ridicarea acestora de pe terenul aparținând domeniului public în termen de 5 zile. Odată cu expirarea termenului de 10 zile de la data comunicării somației, în cazul în care nu s-a luat nicio măsură, ADP Sector 2 ridică „rablele”

Acțiunea din cursul zilelor de miercuri și joi s-a soldat cu ridicarea mai multor mașini abandonate din zona Str. Nicolae Cânea și Calea Moșilor.

Poliția Locală Sector 2 anunţă că va continua acțiunile de ridicare a mașinilor abandonate pe domeniul public, aflate într-o stare avansată de degradare conform Legii 421/2002.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati