Contract de 1,2 miliarde lei pentru colectare selectivă și transport deșeuri în Sectorul 3, scos la licitație

Primăria Sectorului 3 a scos la licitație în SICAP un contract de 1,16 miliarde lei pe cinci ani pentru concesionarea serviciului de colectare selectivă a deșeurilor pe aria sectorului. Operatorul selectat va trebui să colecteze și să transporte deșeuri menajere și cele provenite din activitate industrială, scrie economedia.ro.

Sunt vizate: • deşeurile voluminoase, inclusiv saltele şi mobilă, în baza unui program prestabilit cu Sectorul 3, la solicitarea generatorilor de deşeuri; • deşeurile provenite din locuinţe, generate de activităţi de reamenajare şi reabilitare interioară şi/sau exterioară a acestora, la solicitarea generatorilor de deşeuri; • alte deşeuri similare provenite de la evenimente publice, la solicitarea organizatorilor; • Deșeuri abandonate.

„Operatorul are obligaţia să colecteze deşeurile abandonate şi, în cazul în care producătorul/deţinătorul de deşeuri este necunoscut, cheltuielile legate de curăţarea şi refacerea mediului, precum şi cele de transport, valorificare, recuperare/reciclare, eliminare sunt suportate de către Sectorul 3. După identificarea producătorului/deţinătorului de deşeuri, acesta este obligat să suporte atât cheltuielile efectuate de Sectorul 3, cât şi sancţiunile contravenţionale”, citim în caietul de sarcini al licitației.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati