Controale ANPC la STB, de la prima oră: „Să cureţi 43 de tramvaie cu două persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenţi” – FOTO

Inspectorii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) au declanșat controale la compania de transport în comun a Bucureștiului – STB. Inspectorii nu au anunțat încă concluziile controalelor, dar au publicat imagini din tramvaie și autobuze, potrivit unui comunicat de presă.

”Începând cu ora 4, în această dimineață (n.red. miercuri), 14 comisari ai structurii București – Ilfov au desfășurat acțiuni de verificare a activității STB. Au fost evaluate mijloacele de transport în comun din mai multe baze/depouri. Acțiunea este în desfășurare”, menționează reprezentanții ANPC.

Aceștia au declarat că au lăsat invitații la STB și pentru ziua următoare, constatările și informările primite urmând să fie comunicate ulterior.

”Să cureți 43 de tramvaie cu doar DOUĂ persoane, în trei ore, pare desprins din reclamele la detergenți”, a declarat Horia Constantinescu, Președintele ANPC.

Conform primelor imagini transmise din timpul controalelor, inspectorii ANPC au găsit mijloace de transport murdare, scaune cu capitonajul deteriorat.

De asemenea, unele elemente metalice sunt afectate de rugină, iar podelele nu sunt spălate, în timp ce mânerele de susţinere sunt deteriorate.

ANPC urmează să prezinte în cursul zilei concluziile controalelor.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati