Cooperativa Țara Mea, care strânge 10.000 de fermieri, va boicota toate firmele austriece

Cooperativa Ţara Mea a demarat, începând de marţi, procedurile de sistare a oricăror parteneriate cu firme austriece, inclusiv bănci, conturi bancare, virarea salariilor şi alimentarea cu combustibil pentru maşinile companiei. Cooperativa este cea mai mare la nivel național după cifra de afaceri și unul dintre furnizorii strategici ai retailerului Kaufland.

Potrivit unui comunicat al organizaţiei, toţi angajaţii şi partenerii au declarat că sunt alături de România şi că vor duplica acest demers în companiile şi familiile lor, notează economica.net.

“Ne pare rău pentru unii dintre furnizori, dar este momentul să ne apărăm ţara şi să o punem mai presus de interesele financiare imediate, precum şi de mofturile de foste imperii. Respectul pentru România valorează mai mult pentru mine, astăzi, decât cifra de afaceri”, a declarat Florin Burculescu, preşedinte Cooperativa Ţară Mea.

Cooperativa Ţara Mea este cea mai mare cooperativă agricolă din România după cifra de afaceri şi singura cooperativă integrată, cu activităţi de la cultivarea legumelor şi creşterea animalelor până la producţia de lactate, conserve, mezeluri şi produse de băcănie, 100% româneşti. De asemenea, este unul dintre furnizorii strategici ai retailerului Kaufland.

Cooperativa a anunţat că anul acesta va intra anul acesta în toate lanțurile moderne de retail.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati