Copil de 4 ani din Buftea, lovit mortal de o maşină, în timp ce se plimba pe trotinetă – VIDEO

Un şofer a accidentat mortal un copil de 4 ani şi a fugit de la locul accidentului. Incidentul s-a petrecut seara trecută, în localitatea Buftea. Copilul era pe o trotinetă când a fost lovit. Acesta a murit în drum spre spital. Şoferul s-a prezentat ulterior la poliţie, scrie Antena3.

Un copil care se plimba cu trotineta pe stradă, în Buftea, a fost accidentat mortal, noaptea trecută. Tragedia a avut loc în jurul orei 22:00.
 

Şoferul a plecat de la locul accidentului, însă s-a prezentat, apoi, la sediul poliției din Buftea.

Echipajele medicale care au venit de urgenţă la faţa locului l-au resuscitat pe băieţel. Din păcate, micuţul a murit în drum spre spitalul Grigore Alexandrescu.

Martorii spun că băieţelul mergea împreună cu mama sa pe stradă şi, la un moment dat, fiind pe mijlocul drumului, a fost lovit de un autoturism care mergea cu o viteză destul de mare, mai spune sursa citată.

„În această seară, polițiștii din Buftea au fost sesizați cu privire la faptul că pe Bd  Muncii a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane. Conducătorul auto nu a fost găsit la fața locului de către polițiștii orașului Buftea, însă acesta s-a deplasat la sediul Poliției din Buftea pentru cercetări. Echipajul medical sosit la fața locului efectuează manevre de resuscitare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La acest moment, polițiștii rutier din Ilfov desfășoară activități pentru stabilirea situației de fapt de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţii IPJ.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati