Copreședinții Partidului Verde au solicitat sprijin la nivelul legislativului european pentru integrarea României în spațiul Schengen

Copreședintele Partidului Verde, Marius Lazăr, a avut, împreună cu Lavinia Cosma – copreședinte, o discuție cu europarlamentarul Thomas Waitz, Copreședintele Verzilor Europeni, în care a solicitat sprijin la nivelul legislativului european pentru integrarea României în spațiul Schengen.

”Am solicitat liderului European Green Party sprijin la nivelul legislativului european pentru integrarea României în spațiul Schengen #RomâniaMerită și contracararea tuturor atacurilor extremei drepte în Parlamentul European la adresa României”, spune Marius Lazăr.

  • ”Continuăm bătălia pentru stoparea defrișărilor ilegale, pentru combaterea sărăciei în muncă (cei care au un job trebuie să trăiască decent din munca lor), pentru taxarea justă a profiturilor imorale ale companiilor. Pentru o economie circulară care să genereze locuri de muncă bine plătite, pentru transparența chelturii banilor publici, pentru eliminarea importurilor de deșeuri ilegale. Pentru protejarea familiilor transnaționale și asigurarea justiției între generații”, mai spune copreședintele Partidului Verde.

”Cu un boost de încredere! Mulțumim, Thomas! Suntem singurul partid verde din România, membru al Verzilor Europeni. Vom fi prezenți la Congresul de la Copenhaga 2-4 decembrie 2022”, afirmă el.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati