Copreședinții Partidului Verde: Suntem singura formațiune politică din România care susținem fixarea, printr-o Lege a Climei, a anului 2050 ca dată privind atingerea neutralității climatice

0
169
Copreședinții Partidului Verde, Marius Lazăr și Lavinia Cosma anunță că este singura formațiune politică din România care susține fixarea, printr-o Lege a Climei, a anului 2050 ca dată privind atingerea neutralității climatice. 
  • „Suntem singura formațiune politică din România care susținem fixarea, printr-o Lege a Climei, a anului 2050 ca dată privind atingerea neutralității climatice.

Am pierdut în 33 de ani peste 50 de miliarde de euro din cauza schimbărilor climatice și alte 100 de miliarde din cauza evaziunii poluatori.

Am propus public și reafirmăm aceasta inițiativă privind Un Angajament pentru Climă, un veritabil Acord verde care să fie semnat de toate formațiunile politice. Angajament care ar trebui să genereze un Pact Integrat privind reducerea emisiilor nete de carbon.

  • Din păcate, PSD si PNL se pregătesc de defrișarea a sute de hectare de pădure pentru a crea noi fronturi de lucru în direcția exploatării cărbunelui, fără a construi alternative solide la extractivismul intens poluant.

E bine că avem strategii naționale privind educația pentru mediu și schimbări climatice.Ce vor înțelege însă tinerii noștri când una vor învăța la școală și alta vor vedea în realitatea vieții din comunitatea lor.

  • Prin ferestrele multor școli din România se văd încă multe fumuri groase…”- Copreședinții Partidului Verde Verzii – Marius Lazăr și Lavinia Cosma”, scriu copreședinții Partidului Verde. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.