Corbeanca, Dobroești, Otopeni și Popești-Leordeni scapă de carantină

În urma evaluării analizelor de risc ale comunităților din localitățile ilfovene Corbeanca, Dobroești, Otopeni și Popești-Leordeni, județul Ilfov, înaintate de către DSP Ilfov Institutului Național de Sănătate Publică – Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, pe baza procedurii de avizare/ridicare a carantinei zonale existentă la nivelul INSP-CNSCBT, a fost avizată ridicarea carantinei zonale pentru cele patru localități, începând cu data de 09.01.2021, ora 22:00,  anunțat sâmbătă Prefectura Ilfov.

 „Aducem în atenția cetățenilor, operatorilor economici și instituțiilor publice faptul că, potrivit prevederilor art. 3 din Hotărârea CJSU Ilfov nr. 1 din 03.01.2021, de la momentul încetării aplicabilității măsurii de carantinare zonală, în cele patru localități ilfovene devin aplicabile prevederile art. 1 și art. 2 din aceeași hotărâre. Ținând cont de faptul că rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 de locuitori se menține ridicată, facem apel la responsabilitatea cetățenilor să respecte măsurile impuse de autorități în timpul stării de alertă, Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov și toate recomandările de sănătate publică emise de specialiști!„se arată pe site-ul instituției.

Pentru a consulta Hotărârile CJSU Ilfov și Ordinele Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, poate fi accesată și pagina de internet a Instituției Prefectului – Județul Ilfov: https://if.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati