CORONAVIRUS. Consiliul Judeţean Ilfov va cumpăra echipamente de protecţie pentru medicii de familie. Care este necesarul de materiale?

Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Marian Petrache, a anunțat că medicii de familie din Ilfov au trimis necesarul de materiale de protecție, pe care îl va achiziționa în cel mai scurt timp și îl va trimite către cabinete.

Pe teritoriul județului Ifov se află 152 de cabinete medicale, iar necesarul de materiale de protecție este următorul:

  • 1376 echiapmente de protecție complete
  • 550 de cutii de măști de protecție
  • 3440 cutii de mănuși de protecție

”Am primit azi necesarul de materiale de protecție exact al medicilor de familie, oamenii care sunt în prima linie și care au grijă de noi, de părinții noștri, de copiii noștri. Oamenii la care dăm primul telefon când nu ne e bine, oamenii pe care îi vedem înainte să mergem la camera de gardă. Oamenii aceștia trebuie să-și schimbe masca la cel mult două ore, să-și schimbe mănușile după fiecare pacient, să dezinfecteze instrumentarul după fiecare pacient, să se spele temeinic pe mâini și ei și oamenii care le trec pragul, să schimbe combinezonul în fiecare zi să se protejeze pe ei și pe noi. Așa că vom achiziționa în cel mai scurt timp și vom duce în toate cabinetele medicilor de familie din Ilfov echipamente de protecție, măști, mănuși și dezinfectați de mâini și pentru instrumentar. Ei stau la cabinet. Voi stați acasă!”, a scris pe pagina de Facebook Marian Petrache.

Vezi mai jos care este necesarul de materiale de protecție.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati