CORONAVIRUS/ De astăzi se acordă stimulente pentru donatorii de plasmă

Începând de mâine, persoanele care s-au vindecat de COVID și donează plasmă vor primi 1.000 de euro prin programul Primăriei Capitalei „Donează plasmă, salvează viață”, scrie bucurestifm.ro.

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, a explicat că aplicaţia este gata și totul este pregătit de către Administrația Spitalelor din punct de vedere tehnic şi al circuitelor necesare, inclusiv al tipăririi tichetelor.

Firea a mai precizat că, practic, începând de mâine, orice persoană vindecată de COVID 19 care merge să doneze poate să acceseze şi programul Primăriei Capitalei pentru a primi tichete în valoare de 1.000 de euro!

Consiliul General al Capitalei a adoptat pe 13 august proiectul „Donează plasmă, salvează viaţă”, prin care se acordă un stimulent financiar sub formă de tichete, prin care donatorii îşi pot achiziţiona mâncare şi vitamine pentru revigorarea organismului. Programul se adresează unui număr de 500 de beneficiari cu domiciliul stabil sau viză de reşedinţă în Bucureşti. Bugetul proiectului este de 2,4 milioane de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati