CORONAVIRUS/ Primăria Sectorului 6 suspendă relaţia directă cu publicul până pe 29 martie

0
216
sursa foto: Unsplash

Primăria Sectorului 6 suspendă activitatea directă de relaţii cu publicul începând de azi până în data de 29 martie, ca urmare a infectării a 21 de angajaţi din instituţie cu virusul Sars-Cov-2.

La nivelul Primăriei Sectorului 6 au fost identificaţi, în cursul săptămânii trecute, 7 angajaţi infectaţi cu virusul Sars-Cov-2.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, în calitate de preşedinte al Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 6, a dispus ca luni întreg personalul instituţiei să fie testat. În urma testării generale, s-a constatat că încă 14 angajaţi ai Primăriei sunt confirmaţi pozitiv, numărul total de funcţionari infectaţi cu Sars-Cov-2 ajungând astfel la 21 (dintr-un număr total de 220 de angajaţi).

Aceeaşi situaţie s-a petrecut şi la sediul central al Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, unde, în urma testării întregului personal, au fost confirmaţi pozitiv cu Covid -19, un număr de 14 angajaţi.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Sector 6 s-a întrunit ieri şi a decis, în urma analizei făcute la nivelul Primăriei Sectorului 6 şi la nivelul ADPDU Sector 6, ca sediile celor două instituţii, situate în Calea Plevnei, nr. 147-149, respectiv, în Intrarea Aviator Gheorghe Caranda nr. 9, să fie închise publicului, începând de astăzi, 18 martie 2021, până în data de 29 martie 2021. Angajaţii instituţiei vor lucra în sistem de telemuncă.

De asemenea, s-a luat decizia ca activitatea de relaţii cu publicul să se realizeze exclusiv online sau prin intermediul serviciilor de poştă şi curierat, tot până la data de 29 martie 2021.

În perioada următoare pot fi întâmpinate dificultăţi în comunicarea cu reprezentanţii instituţiei şi vor putea apărea întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/acte/ rezoluţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.