Cove pleacă de la „Vorbește lumea”. Ce va face prezentatorul TV în continuare

Adela Popescu se întoarce în platoul „Vorbește lumea”, începând de luni, 30 august, însă fără Cove.

Prezentatorul TV a anunțat că nu va mai face parte din echipa Pro TV. Acesta a transmis primele declarații și a anunțat ce va face mai departe, dincolo de micul ecran, scrie Libertatea.

„Bunii mei, vorbește lumea că schimbările fac parte din viața noastră și sunt bune, atunci când vin la momentul potrivit. Același lucru vi-l pot spune și eu, astăzi, când vă anunț că începând de luni nu voi mai face parte din echipa PRO TV și, totodată, a emisiunii «Vorbește lumea».

A fost o perioadă frumoasă, în care am avut parte de multe provocări și am cunoscut mulți oameni, cărora le mulțumesc și le urez succes pe mai departe. Cât despre mine, vă aștept în continuare la Teatrul Ion Creangă, dar și pe rețelele sociale, unde vă voi ține la curent cu toate viitoarele mele proiecte!” – a precizat Cove.

Fanii o vor putea urmări pe Adela Popescu de luni până vineri, de la 10:30, la PRO TV. Proaspăta mămică vine cu o energie debordantă și abia așteaptă să se întoarcă la muncă după ce a lipsit din platoul show-ului ce i-a adus mult succes!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati