Creatorii de Povești lansează prima carte scrisă de copii

Lansarea va avea loc sambata, 12 septembrie, de la ora 11, la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti”, scrie bucurestifm.ro.

Organizatorii promit ca va fi cea mai vesela, amuzanta si plina de zambete, lansare de carte si anunta trei ore magice in care copiii se vor distra si vor face impreuna, fapte bune.

Cei mici vor  avea  ocazia sa intalneasca personajele povestilor scrise de Creatorii de Povesti. Lansarea de carte va fi in beneficiul copiilor.

Evenimentul se va desfasura in aer liber, iar pentru siguranta copiilor si a celor din jur, se recomanda purtatea mastii de protectie.

Rezervarile se fac la numarul de WhatsApp 0784412222, iar pentru participarea la tombola cu premii, este obligatorie completarea formularului https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5ZiU-sOVUGh1v_UhYTI9CNj3g-TT3HexOV1c1fZDA0fYuvw/viewform?usp=sf_link

Clubul Creatorii de Povesti a fost infiintat in incercarea de a gasi solutii si activitati online atractive pentru copii in lunile de izolare, iar micutii au primit initiativa cu mare bucurie.

Cartea, ce va fi lansata sambata 12 septembrie, contine trei povesti scrise simultan, in timpul izolarii, de catre un grup de 21 de elevi de clasa pregatitoare, sub coordonarea Irinei Ismail, online via Zoom, in opt intalniri magice.

Personajele celor trei povesti sunt chiar plușurile preferate ale celor 21 de mici autori. Gazdele evenimentului sunt jurnalista Ioana Maria Moldovan si baietelul ei, Andrei Ioan.

Toate incasarile din vanzarea cartii vor fi directionate catre proiectul Asociației CONIL – Copiii cu dizabilitati vor sa invete, prin care se urmareste achizitia de echipamente si tehnologie asistativa (calculatore cu comanda vizuala) pentru copiii nonverbali si cei cu tetrapareza spastica, imobilizati in scaune cu rotile.

La eveniment vor fi prezenti si creatorii, insotiti de personajele lor, care, bineinteles, vor da si autografe.

In cadrul evenimentului vor fi organizate ateliere creative pentru copii, picturi pe tricouri, picturi pe sticla, un atelier de creatie papusi din linguri de lemn, o tombola si degustari de inghetata.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati