Creștere de 15% a numărului de mașini la Terminalul Străulești, după gratuitatea anunțată de Metrorex

Parcarea gratuită la Terminalul Multimodal Străulești pentru șoferii care dețin un abonament valabil, chiar și unul pentru 1 zi, a dus la o creștere de aproximativ 15 la sută al gradului de ocupare, au transmis reprezentanții Metrorex pentru Buletin de București.

Astfel, dacă în luna mai au fost 2028 de tichete plătite, începând cu luna iunie de când s-a aplicat gratuitatea numărul acestora a scăzut la 1778 la care se adaugă 559 de locuri ocupate gratuit. Astfel, 2330 de șoferi au parcat în iunie la Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străulești.

Parcarea de tip Park&Ride de la Terminalul Multimodal Străulești a devenit gratuită de la 1 iunie pentru călătorii care au un abonament Metrorex valabil (inclusiv de 1 zi) şi doresc să parcheze autoturismul în interiorul acesteia. Cu toate acestea, gradul de ocupare nu a crescut foarte mult.

Pentru creșterea gradului de utilizare a Terminalului Multimodal de la Străulești, începând cu 1 iunie, Metrorex acordă gratuit locul de parcare în intervalul orar 06:00–23:00 pentru călătorii care dețin un abonament zilnic/săptămânal/lunar/anual/elev/student/donator valabil şi doresc să parcheze autoturismul la Străulești.

“În același timp, prin diversele postări pe rețelele de socializare, dar și prin videoclipurile care vor rula pe televizoarele din stații, încercăm să informăm publicul călător cu privire la existența parcării, dar și alte oferte pe care le vom oferi. Totodată, urmare a relaxării măsurilor propuse de Guvernul României, Metrorex are în vedere organizarea de evenimente la Terminalul Multimodal de la Străulești”, au transmis reprezentanții companiei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati